Blog

Web Is Our Passion. Let's Blog About It!
Tips για πετυχημένη διαφήμιση στο Facebook

Tips για πετυχημένη διαφήμιση στο Facebook


Δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί για να αρχίσετε να διαφημίζεστε στο Facebook. Δημιουργήστε και προβάλετε εκστρατείες χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία αυτοεξυπηρέτησης και παρακολουθήστε την απόδοσή τους μέσα από εύχρηστες αναφορές. Πάνω από 2 δισεκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα. 
Παρακάτω σας δίνουμε μερικά tips για να έχετε μια πετυχημένη διαφήμιση στο facebook.

1

Επιλέξτε τον στόχο σας  

Για να επιλέξετε τον κατάλληλο διαφημιστικό στόχο, απαντήστε στην ερώτηση "Ποιο είναι το σημαντικότερο αποτέλεσμα που θέλω να πετύχω με αυτήν τη διαφήμιση;". Μπορεί να είναι οι πωλήσεις στον ιστότοπό σας, οι λήψεις της εφαρμογής σας ή η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας.
Επιλέξτε το κοινό σας 

Επιλέξτε το κοινό σας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που γνωρίζετε για τα άτομα που θέλετε να προσεγγίσετε, όπως την ηλικία, την τοποθεσία και πολλά άλλα χαρακτηριστικά, επιλέξτε τα δημογραφικά στοιχεία, τα ενδιαφέροντα και τις συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν το κοινό σας.

2

3

Σωστή επιλογή εικόνας και κειμένου

Οι εικόνες μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν την διαφήμισή σου. Οι επιτυχημένες διαφημίσεις στο Facebook προβάλουν εικόνες που είναι σαφής, εντυπωσιακές, παρουσιάζουν απλά και λιτά τις πληροφορίες του προϊόντος ή της υπηρεσίας την οποία θέλετε να προωθήσετε και  έχει τα σωστά χρώματα, ώστε να δημιουργήσει τα σωστά συναισθήματα στο κοινό.
Βέβαια, μια καλή εικόνα είναι άχρηστη αν δεν συνοδεύεται από ένα εξίσου καλό κείμενο. 
Αρχικά φρόντισε το κείμενο να συμβαδίζει με την εικόνα.  H χρήση μιας εικόνας που δεν σχετίζεται με το κείμενο της διαφήμισης είναι ένα λάθος που μπορεί να καταστρέψει την καμπάνια σου.
Links 

Συγχαρητήρια! Κατάφερες να τραβήξεις την προσοχή του χρήστη με τη διαφήμιση στο Facebook & έγραψες το τέλειο κείμενο!  
Τώρα όμως πρέπει να σκεφτείς που θες να οδηγηθεί ο αναγνώστης. Αυτό μπορεί να είναι μια φόρμα επικοινωνίας, ένα προϊόν, κάποιο τηλέφωνο ή κάτι άλλο. 
Σκέψου λοιπόν από πριν και δημιούργησε την ιστοσελίδα σου έξυπνα, με ευκολία στη χρήση ώστε να μπορεί να βρει τις πληροφορίες που θέλει, δίνοντας στον αναγνώστη ακριβώς αυτό που ψάχνει.
Καλή επιτυχία!

4

Σας φάνηκαν βουνό όλα τα παραπάνω; Στη Hub IT όλα αυτά είναι η καθημερινότητά μας. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για μία ολοκληρωμένη και επιτυχημένη διαφήμιση στα Social Media. 

Σχετικά Άρθρα

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία