Η ιστορία μας

Η ομάδα μας διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία

Η Hub IT δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια σε υπηρεσίες τεχνολογίας και διαδικτύου χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μορφές τέχνης. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιδιώκουν μια ξεχωριστή θέση στην αγορά, κυρίως μέσω του διαδικτύου.

Η Hub IT απαρτίζεται από μια νέα ομάδα επαγγελματιών με γνώσεις και διάθεση ώστε να πετύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για εσένα. Η παρουσία μας σε πανευρωπαϊκά σεμινάρια και συνέδρια προσφέρει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία που απαιτείται για να κάνουμε την επιχείρησή σου απόλυτα επιτυχημένη.

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις, για αυτό και πάμε ένα βήμα παραπέρα τις επιθυμίες σου. Έχοντας πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη ανάλυση της αγοράς με τα πιο σύγχρονα εργαλεία μάρκετινγκ και χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις, σου προτείνουμε επιπλέον δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η επιχείρηση σου.

Στόχος μας δεν είναι ένας προσωρινά ικανοποιημένος πελάτης, αλλά ένας μόνιμος συνεργάτης ο οποίος θα γνωρίζει που να απευθυνθεί σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η εταιρεία HubIt ιδρύθηκε το 2013 και είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των ψηφιακών εφαρμογών και ιστοσελίδων. Στόχος μας, οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες web που κυμαίνονται από τη δημιουργία ιστοσελίδας και eshop, μέχρι την ανάπτυξη σύνθετων εφαρμογών για όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων.

Βασικό συστατικό όλων των έργων που υλοποιούμε είναι η εμπειρία, η αξιοπιστία και η συνέπεια. Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση, πάντα με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, κατασκευάζοντας projects υψηλών απαιτήσεων.

About us
0
Projects

50K+

users / per day

Ανάλυση

Στην πρώτη μας συνάντηση θα συζητήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σου που θέλεις να πετύχεις.

Σχεδιασμός

Αναλύουμε τον ανταγωνισμό και πραγματοποιούμε έρευνα της διαδικτυακής αγοράς, εξατομικευμένη στις δικές σου ανάγκες.

Υλοποίηση

Έχοντας την πλήρη ανάλυση της αγοράς και των αναγκών σου, προχωράμε στον σχεδιασμό του έργου. 

Έλεγχος

Υλοποιούμε την σχεδίαση του project και ελέγχουμε με προσοχή το αποτέλεσμα.

Τι προσφερουμε

Κάνουμε τις ιδέες σου πράξη

Ιδέες

Με βάση την πολυετή εμπειρία μας και τις τεχνολογικές τάσεις της εποχής, παρέχουμε πρωτότυπες και μοναδικές λύσεις για την υλοποίηση της ιδέας σου.

Image

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά, με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους στόχους σου.

Υψηλή Ποιότητα

Η άριστη τεχνογνωσία, η μεγάλη εμπειρία και η απεριόριστη φαντασία που διαθέτουμε υπόσχονται υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου και εγγυημένο αποτέλεσμα.

 

Μας εμπιστευτηκαν

Iστοσελίδες
και e-shop υψηλών απαιτήσεων

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

100%

After Sales Support

Image

Return On Investment (ROI)

Η Απόδοση Επένδυσης ή Return On Investment (ROI) αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα μιας επένδυσης (έσοδα) σε σχέση με το αρχικό κόστος επένδυσης. Η μεγιστοποίηση της Απόδοσης Επένδυσης είναι στόχος όλων των επιχειρήσεων που επενδύουν σε κάτι νέο, ή επιδιώκουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους με διάφορους τρόπους. 

H συνεργασία μας δεν σταματά στην κατασκευή ενός site. Αντιθέτως, είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς και σου παρέχουμε βοήθεια σε κάθε σου απορία. 

Ιδιαίτερα για ιστοσελίδες επιχειρήσεων που έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα και διαφημίζουν προϊόντα και υπηρεσίες, είναι σκόπιμο να υπάρχει πλήρης υποστήριξη από ειδικό. 

Η ομάδα της Hub IT είναι δίπλα σου κάθε στιγμή.

Χρήσιμα Links

Επικοινωνία